fbpx

Over Anke

Hallo, ik ben Anke, jouw Social Media Strateeg. Nice to meet you!

Wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil? Dat ontdek je hieronder. 

Anke Bongaerts van Market Over - Social Media Bureau - Social Media Strategie - Social Media Beheer VT

Op 25 april 2018 was het zo ver: een eigen bedrijf.

Natuurlijk kon ik al veel van mijn lijstje afvinken. Ik had in mijn carrière superleuke projecten voor Pandora, Parfois, Tomorrowland en Schwarzkopf Professional opgezet.

Van online marketingcampagnes en het organiseren van bloggerevents tot trainingsdagen en het geven van workshops aan juweliers, kappers, winkelmanagers, retailteams…

Dat intrapreneurship lag me wel, maar dat “eigen ding doen” begon meer en meer te knagen. Dus koos ik ervoor om niet langer te dromen, maar te doen.

Anke Bongaerts van Market Over - Social Media Bureau - Social Media Strategie - Social Media Beheer - Visitekaartjes VT

Market Over staat voor make-over in de marketing. Social media marketing.

Dankzij mijn corporate achtergrond kan ik waardevolle retailkennis combineren met enorm veel knowhow over marketing en communicatie. Doe er nog een gezond schepje boerenverstand, ontembaar enthousiasme, grenzeloze creativiteit en liters koffie bovenop en je krijgt Market Over.

Waarom een Engelse naam? Om de deur naar het buitenland op een kier te laten. Je weet maar nooit wanneer in België de reismicrobe begint te kriebelen of wanneer het tijd is voor een filiaal in Lissabon, Barcelona of Rome. 

Een doel met ballen  

Het is 2021 en Market Over mag bijna 3 kaarsjes uitblazen. Hiep, hiep, hoera! Er zijn al wat watertjes doorzwommen. Een paar keer goed tegen de muur gestuiterd. Gestuiterd, want ik ben altijd terug op mijn pootjes terechtgekomen. Veel gesleuteld, veel geleerd, sterk geëvolueerd. Alleen de wereldverbeteraar in mij blijft serieus op haar honger zitten. 

Tijd dus om een versnelling hoger te schakelen en echt het verschil te maken. Ik ben opgegroeid met alle kansen en mogelijkheden om de persoon te worden die ik vandaag ben. Ik mocht studierichtingen doorploeteren, fouten maken, heroriënteren en opnieuw beginnen. Ik mocht voor multinationals werken, doorgroeien en uiteindelijk toch ontslag nemen. Ik mocht en kon ondernemer worden, met een stevige dosis kennis en ervaring achter mijn kiezen. Helaas kan niet iedereen dat zeggen. Laten we daar iets aan doen. 

 

Anke Bongaerts van Market Over - Social Media Bureau - Social Media Strategie - Social Media Beheer

Missie

Om eerlijke en duurzame communicatie door generaties heen te versterken, is er een gediversifieerde en inclusieve aanpak nodig.

Om bij te dragen aan die diversiteit en te beantwoorden aan generationele communicatieconflicten, geven wij groeikansen aan mensen met een verschillende achtergrond d.m.v. een mentoringtraject op het vlak van werken met social media.

The future starts today, not tomorrow.  

Vandaag is Market Over een one-woman-show, maar samenwerking staat centraal. Morgen zijn we een community met een duidelijke visie en drie kernwaarden. This is how we roll…

Samen maken we een verschil.

We bouwen aan een sterke community vol ambitie en creativiteit. We kijken naar de wereld vanuit een ondernemende mindset en zoeken steevast naar een WOW-gevoel. Bij klanten, maar ook bij onszelf.

&

Groeien zit in ons DNA.

We gaan ervoor! We blijven leren en innoveren. Uit ervaring, dankzij samenwerking, via opleiding: groeien is key. Van zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling tot leerrijke programma’s die onze klanten naar een nieuw niveau tillen.

Gezelligheid troef.

We zijn een team met een positieve mindset waar alles klikt: de connectie met mensen staat centraal. Online én offline. Partnerships, mentorships en samenwerking. Integriteit. Veel gelach, veel koffie en af en toe een babbeltje. Thee mag ook!

Zin om samen te werken?