fbpx

Contact

Kom eens kennismaken.
De koffie staat al klaar ๐Ÿ™‚

Market Over Website Rose Gold

Persoonlijke social media communicatie met impact.

Wil je een social media strategie die past bij jouw bedrijf? Een online klantervaring die persoonlijk en to-the-point is? Waarmee je de juiste mensen bereikt? Dan ben je aan het juiste adres.

Plan hier jouw digitale afspraak of kom eens kennismaken in Coworking Hotel Ragnarok in Leuven. De koffie zal je niet teleurstellen. Het gezelschap evenmin. Parking vind je vlakbij en ook het treinstation is op wandelafstand. Tot binnenkort?

Market Over BV

KANTOOR
Engels Plein 35 bus 01/08
3000 Leuven

ZETEL
J.P. Minckelersstraat 43 bus 0602
3000 Leuven

BTW BE0695.475.647

Reviews

Weet je niet meer welk verhaal je op welk kanaal mag posten om viraal te gaan? Market Over is de ideale partner voor jouw social media beheer. Je kan bij hen terecht voor het managen van je social media maar ook voor workshops op maat.

Google Review | Vรฉronique De Maeyer, Vero Curtains

Ik volgde een heel erg interessante workshop bij Market Over om wegwijs te geraken in de wondere wereld van Instagram. Ze geven je een plan van aanpak en heel wat praktische tips, waardoor ik nu gerichter kan posten! Bedankt!!

Google Review | Annabelle Maes, Kaori Tea

Dankzij de kickoff van Anke en haar professioneel advies weet ik op welke manier ik mijn business moet profileren en hoe ik mijn concrete doelgroep moet aanspreken.

Google Review | Caroline Dupont, Fotograaf

Ik volgde enkele maanden geleden een Workshop Instagram bij Anke en zou dat aan iedereen aanraden! Ik had al een zekere basis (dacht ik) maar Anke leerde mij op een zeer toegankelijke en leuke manier om mijn account nog mooier, beter en effectiever te maken. Dikke merci! Deze corona-tijd had er een stuk lelijker uitgezien zonder jouw hulp ๐Ÿ™‚

Facebook Review | Femke De Bruyne, Huis van Ida

Anke is een vat aan passie voor haar vak! Ze past als lesgever haar verhaal en presentatie links en rechts wat aan, zodat iedereen snel mee is. Ik zag een gedreven dame vooraan staan, met een grote smile. En wat extra mooi is, is de verbintenis tussen alle deelnemers en Anke. Ze waren oprecht curieus om bij te leren en lieten het dan ook niet na om zich daarna voor haar extra opleidingen in te schrijven.

Facebook Review | Mieke Cassiers, Chocola-Tuti

Social media is belangrijk bij de uitbouw van je zaak, maar om zelf uit te zoeken, wat, waar, hoe, wanneer, ... ๐Ÿ˜ฑ Daar helpt Anke bij. Blij dat ze mijn pad kruiste. Cocktail van strategische tips, tijdsbesparende kneepjes op een bedje van doordachte analyse ๐Ÿ‘Œ

Facebook Review | Sofie Verheirstraeten, Chocola-Tuti