Op maat

Social media support op basis van de noden van jouw bedrijf.

Een gepersonaliseerde social media make-over

Iedere onderneming is uniek. De bestaansreden verschilt. De aanpak is anders. Het aanbod is opmerkelijk. Of net alledaags. Waar legt jouw onderneming de focus? Hoe ervaren klanten jou, jouw winkel, jouw diensten of jouw producten offline en hoe kunnen we die beleving online versterken? 

In een traject op maat vertalen we samen de merkidentiteit en positionering van jouw onderneming naar een gerichte social media strategie. Jij kiest wat je nodig hebt: van een eenmalige adviesgesprek tot brainstormsessies, maandelijkse social media begeleiding of een opleiding voor jezelf of voor jouw team.

Brainstorming

Wil je nooit meer zonder inspiratie vallen? De kern van jouw social media marketingstrategie aanpakken? Een gestructureerd contentplan klaarzetten dat helemaal past bij jouw ideale klant?

Tijdens een brainstormsessie creëren we een heldere merkidentiteit, we bekijken jouw doelgroep in detail en we maken een verhaalschema dat je onmiddellijk kan gebruiken in jouw contentplan. 

Incompany-training

Heb je specifieke vragen over een bepaald kanaal of over jouw social media strategie? Zoek je advies op maat van jouw onderneming? Wil je samen met jouw team of organisatie leren over branding, social media of de laatste nieuwe trends in het social media landschap ontdekken?

Een incompany-training is 100% op maat van jouw noden. Je krijgt een hands-on opleiding vol praktische tips en concrete voorbeelden.

Mentoring

Wil je iedere maand een duidelijke strategie en content-inspiratie? Een klankbord en ondersteuning bij de implementatie van jouw social media strategie? 1-op-1 begeleiding of begeleiding van jouw team?

In het mentoringtraject brengen we maandelijks jouw doelen in kaart. We bouwen samen een strategie, creëren content en maken een plan op maat van jouw bedrijf. Tot slot analyseren we natuurlijk ook het resultaat!

Zin om samen te werken?

Lukt het je maar niet om jouw social media doelstellingen te behalen? Heb je concrete vragen of heb je moeite met het bepalen van de juiste strategie? Ik denk graag met je mee.