Hallo, ik ben Anke, jouw Social Media Consultant. Nice to meet you!

Vanuit een intrinsieke passie om te inspireren en social media bij de Belgische ondernemer op de kaart te zetten, richtte ik in 2018 Market Over op. Of ik dan een beetje groen achter mijn oren ben – net zoals op de foto hieronder? Nee hoor. Ik leerde de kneepjes van het vak bij toonaangevende multinationals en gebruik die ervaring nu als social media consultant van KMO’s. Als je op de foto’s klikt, kan je er alles over lezen op mijn LinkedIn-profiel.

Wat ik precies doe?

Via gerichte storytelling en treffende social branding leer ik mijn klanten hoe ze hun bedrijf een make-over kunnen geven in social media marketing. Ik help ondernemers en bedrijven dus met hun social media: van groepsopleiding tot persoonlijk advies en coaching.

Een pittige missie

De missie van Market Over is kort, maar krachtig: inspireren. Er wordt zo veel informatie de wereld in gestuurd en sociale netwerken lopen over van schreeuwerige content. Heb je een schoonheidsinstituut, run je een freelance administratiedienst, plaats je maatkasten of wil je ondernemers coachen – er is altijd een verhaal te vertellen.

Samen schrijven we jouw verhaal opnieuw, maar dan beter.

Welk verhaal, dat bepalen we samen. Waarom doe je wat je doet? Hoe kan je waarde creëren voor jouw volgers? Ik zorg ervoor dat de verhalen van mijn klanten de juiste doelgroep aanspreken.

Eerlijke branding

Social (media) branding is de vertaling van jouw bedrijfsstrategie naar een succesvolle social media aanpak. We integreren jouw merkidentiteit op ieder social media platform. Hoe ervaren klanten jou, jouw winkel, jouw diensten of jouw producten offline en hoe kunnen we die beleving online versterken?

Inspirerende content

Hier komen we bij jouw verhaal. Hoe zit de vork aan de steel? Wat wil je naar buiten brengen? Maar vooral… Waar is jouw doelgroep naar op zoek? Het belangrijkste doel van goede content creatie is het activeren van jouw doelgroep.

Hands-on social media opleiding

De missie van Market Over is inspireren, dat las je al. De doelstelling is om zo veel mogelijk ondernemers, zelfstandigen en bedrijven de kennis mee te geven om écht resultaat te creëren met hun social media kanalen. Hoe? Via social media training over Facebook, Instagram, LinkedIn & Pinterest.