fbpx

GRATIS E-BOOK

Verbeter jouw social media in 3 stappen!

Social Media E-Book - E-Book over online Beleving - Anke Bongaerts - Market Over - Social Media Bureau - Social Media Strategie VT

Is dit herkenbaar?

  • Je wil jezelf onderscheiden in een zee van content, maar je weet niet hoe…
  • Je bent heel actief op social media, maar je weet niet of je goed bezig bent. Het levert weinig op.
  • Jouw actieve social media volgers zijn vooral vrienden, kennissen en bestaande klanten. Je zou dolgraag nieuwe mensen bereiken.

What you get…

Je leert in 3 stappen hoe je jouw branding verbetert, welke content bij jouw doelgroep past en hoe je de connectie met jouw volgers versterkt. Bouw ook online een sterk merk, creëer waardevolle content waar jouw volgers iets aan hebben en maak het verschil met een persoonlijke aanpak.

Stap 1. Branding

Stap 2. Content

Stap 3. Connectie

 

Market Over - Social Media Bureau - Social Media Opleiding

Download jouw versie

Market Over - Social Media Bureau - Social Media Kanalen - Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Twitter, YouTube, TikTok, Snapchat VT
Anke Bongaerts van Market Over - Social Media Bureau - Social Media Strategie - Social Media Beheer

Reviews

Weet je niet meer welk verhaal je op welk kanaal mag posten om viraal te gaan? Market Over is de ideale partner voor jouw social media beheer. Je kan bij hen terecht voor het managen van je social media maar ook voor workshops op maat.

Google Review | Véronique De Maeyer, Vero Curtains

Ik volgde een heel erg interessante workshop bij Market Over om wegwijs te geraken in de wondere wereld van Instagram. Ze geven je een plan van aanpak en heel wat praktische tips, waardoor ik nu gerichter kan posten! Bedankt!!

Google Review | Annabelle Maes, Kaori Tea

Dankzij de kickoff van Anke en haar professioneel advies weet ik op welke manier ik mijn business moet profileren en hoe ik mijn concrete doelgroep moet aanspreken.

Google Review | Caroline Dupont, Fotograaf

Ik volgde enkele maanden geleden een Workshop Instagram bij Anke en zou dat aan iedereen aanraden! Ik had al een zekere basis (dacht ik) maar Anke leerde mij op een zeer toegankelijke en leuke manier om mijn account nog mooier, beter en effectiever te maken. Dikke merci! Deze corona-tijd had er een stuk lelijker uitgezien zonder jouw hulp 🙂

Facebook Review | Femke De Bruyne, Huis van Ida

Anke is een vat aan passie voor haar vak! Ze past als lesgever haar verhaal en presentatie links en rechts wat aan, zodat iedereen snel mee is. Ik zag een gedreven dame vooraan staan, met een grote smile. En wat extra mooi is, is de verbintenis tussen alle deelnemers en Anke. Ze waren oprecht curieus om bij te leren en lieten het dan ook niet na om zich daarna voor haar extra opleidingen in te schrijven.

Facebook Review | Mieke Cassiers, Chocola-Tuti

Social media is belangrijk bij de uitbouw van je zaak, maar om zelf uit te zoeken, wat, waar, hoe, wanneer, ... 😱 Daar helpt Anke bij. Blij dat ze mijn pad kruiste. Cocktail van strategische tips, tijdsbesparende kneepjes op een bedje van doordachte analyse 👌

Facebook Review | Sofie Verheirstraeten, Chocola-Tuti

Anke Bongaerts van Market Over - Social Media Bureau - Social Media Strategie - Social Media Beheer VT

Hallo

Ik ben Anke, nice to meet you!

In 2018 richtte ik Market Over op, een socialmediabureau gespecialiseerd in het uitdenken en implementeren van social media strategieën voor fashion, design, wellness, consultancy en hospitality.

Via gerichte storytelling en persoonlijke branding geef ik mijn klanten sindsdien een make-over in social media marketing. Dat doe ik vandaag in samenwerking met een aantal ijzersterke freelancers. In de loop van dit jaar zou ik de draad verder willen oppikken met een eigen team.

Zin om samen te werken?